Historie

Anker Cases A/S er et fremadstræbende snedkeri med fire snedkere og en lærling, der konstruerer og udtænker unikke projekter og løsninger til alle typer af kunder og erhverv. Vores snedker kvaliteter spænder bredt, og vi arbejder med alt fra flightcases til eksklusive køkkener.

Anker Cases har en lang historie, som strækker sig helt tilbage til 1985, hvor firmaet primært beskæftigede sig med konstruktion af flightcases. I dag har vi udbygget vores kompetencer, så vi fortsat kan skabe projekter af høj håndværksmæssig kvalitet. Vores fokus på det gode håndværk og den enkelte kundes behov betyder, at vi kan tilbyde eksklusive produkter, som vi i samarbejde med kunden designer og udvikler.

I 2016 overtog Jens Hvass Anker Cases A/S. Det fremtidige fokus er stadig at producere individuelle produkter udarbejdet efter den enkelte kundes behov og ønsker. Størstedelen af vores kunderne vil fortsat være andre virksomheder, men vi har udvidet vores udvalg til private kunder med produkter som snedkerkøkkener, plankeborde, reolsystemer, forelæsningsmøbler, butik og privat inventar, peli cases og messestande.

Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud på jeres opgave.

E-mail: mail@ankercases.dk eller Tlf. nr. 86 89 05 33